Menu
A+ A A-

Skreddersydde gruppeturer

Vi skreddersyr turer for forskjellige lag og foreninger, for eksempel historielag eller bygdelag, kor eller andre musikkgrupper, bondelag, menigheter, storfamilier osv. Det trenger heller ikke å være organiserte lag. Vi har også planlagt turer for vennegjenger eller andre mer eller mindre organiserte grupper. Vi samarbeider også gjerne med lokalaviser og blader for eventuelle leserturer. Vi kan lage turer både til USA og andre reisemål. Last ned vår skreddersydde gruppekatalog.

Gruppestørrelsen kan variere, vi kan arrangere for grupper ned i ca. 10 og opp til over 50.

Vår erfaring er at de beste turene skapes ved at gruppen (eller representanter for gruppen) samarbeider nært med oss for å finne beste turopplegg. Etter en innledende samtale der gruppen kommer med ønsker for turen, lager vi et forslag til turopplegg. Så ser gruppen på dette og kommer med eventuelle innvendinger og forslag til endringer. Så lager vi et endret forslag, og slik holder vi på frem og tilbake til vi har laget en tur som gruppen er fornøyd med.

Noen grupper ønsker å ha turen eksklusivt for sine medlemmer, mens andre er åpen for å selge turen til hvem som helst. Vi har en stor kundegruppe, så dersom gruppen selv ikke har nok deltakere kan vi markedsføre turen gjennom våre kanaler og på den måten være med på å fylle opp gruppen.

Etter våre turer de siste årene svarte 100% av våre reisende enten «Utmerket» eller «Bra» på spørsmål om hva de syntes om turen som helhet. Vi er også veldig stolte over at 100% av de som har svart har sagt at de vil anbefale andre å reise med Amerikabussen og Solgruppen! Så våre reisende er veldig fornøyde med oss!

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom dere i det hele tatt tenker på å arrangere en fellestur. Vi er interessert i å være med helt fra starten, selv om dere ikke har tatt en endelig beslutning om å arrangere tur. Ta kontakt for et helt uforpliktende tilbud!

Kontakt Erling på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , eller ring oss på 73535012.

Besøk oss

Amerikabussen
v/Solgruppen AS
Thomas Angels gt 22
7011 Trondheim

Kontakt oss

+47 988 33 720
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Reisegarantifondet

Reisegarantifondet

Følg oss

FacebookRSS