Menu
A+ A A-

Spennende reise til USA i Hans Barliens fotspor 180 år etter

Last ned program

Dato: 3. oktober til 15. oktober 2017
Varighet: 13 dagerNA logo 100 år
 
Beskrivelse: Bli med Amerikabussen og Namdalsavisa på en spennende reise til USA i Hans Barliens fotspor. I 2017 fyller Namdalsavisa 100 år, og det er 180 år siden en av Namdalens mest kjente og historiske personer, eventyreren, oppfinneren og stortingsmannen Hans Barlien, utvandret til USA. 

Les mer: Spennende reise til USA i Hans Barliens fotspor 180 år etter

Fra Fosen til USA - i utvandrernes fotspor

Dato: 28. september - 12. oktober 2017
Varighet: 15 dager
Beskrivelse: Bli med på en spennende tur til den amerikanske Midtvesten, i fotsporene til utvandrere fra Fosen - i delstatene North Dakota, Minnesota, Wisconsin og Iowa. Amerikaturen bringer oss også innom den berømte Norsk Høstfest, besøk hos Sons of Norway og i et Amish-samfunn, og vi besøker USAs største supermarked. Turen avsluttes med en smak av Sør-statene og musikkbyene Memphis og Nashville.

Les mer: Fra Fosen til USA - i utvandrernes fotspor

Musikkbyer i Sørstatene og Florida

Last ned program

Dato: 18. juli – 07. august 2017
Varighet: 13 dager
Beskrivelse: Opplev de kjente ”musikkbyene” i sørstatene og nyt det deilige klimaet i Florida. Vi begynner i Nashville som er countrymusikkens Mekka, før vi besøker blues-byen Memphis, som også er Elvis hjemby. Videre reiser vi til New Orleans som er kjent som en jazz-by før vi nyter de siste dagene i Florida. Vi legger opp til at turen kan kombineres med cruise i Karibien.

Les mer: Musikkbyer i Sørstatene og Florida

Skreddersydde gruppeturer

Vi skreddersyr turer for forskjellige lag og foreninger, for eksempel historielag eller bygdelag, kor eller andre musikkgrupper, bondelag, menigheter, storfamilier osv. Det trenger heller ikke å være organiserte lag. Vi har også planlagt turer for vennegjenger eller andre mer eller mindre organiserte grupper. Vi samarbeider også gjerne med lokalaviser og blader for eventuelle leserturer. Vi kan lage turer både til USA og andre reisemål.

Les mer: Skreddersydde gruppeturer

Besøk oss

Amerikabussen
v/Solgruppen AS
Thomas Angels gt 22
7011 Trondheim

Kontakt oss

+47 988 33 720
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Reisegarantifondet

Reisegarantifondet

Følg oss

FacebookRSS