Menu
A+ A A-

Reisetips

Her er en del praktiske tips i forbindelse med reisen.

BUSSEN
Vi benytter busser med god kvalitet og komfort. Bussen har toalett, og vi stopper hver andre time underveis, samt en lengre stopp for lunsj. Vi selger drikke ombord.

HOTELLENE
Amerikabussen legger stor vekt på at hotellene holder en god standard når det gjelder renhold, beliggenhet og spisemuligheter i nærheten. Hotellrom i store byer kan være mindre, men i disse byene bor vi veldig sentralt. Flere av hotellene vil ha fasiliteter som basseng og trimrom. Informasjon om hvert hotell er beskrevet i det detaljerte dagsprogrammet dere får tilsendt før reisen.

GJENGLEMTE SAKER
Våre reiseledere er behjelpelige med å spore opp gjenglemte ting. Vi belaster gjesten for faktiske utgifter som telefon, fax og porto.

VERDISAKER
På de fleste hoteller er det mulig å leie safe. Vi anbefaler at man ikke har alle bankkort på en plass samt store pengesummer liggende. Våre reiseledere er behjelpelige med uttak i minibanker og evt innveksling av reisesjekker. Amerikabussen tar ikke ansvar for eventuelle stjålne eller gjenglemte verdisaker/penger.

VANN
Generelt er det ikke noe problem å drikke vann fra springen i USA, selv der vannet noen ganger har en svak klorsmak. Vann på flaske er lett tilgjengelig.

ELEKTRISITET
USA har 110 Volt. Om dine elektriske apparater som kamera og mobiltelefon kan brukes på 110-240V og du trenger kun en adapter for lading/bruk. Adapter kan du kjøpe i Norge før avreise, på flyplassen eller i de fleste elektroniske forretninger i USA, vi har også noen til utlån og kjøp på bussen under reisen.

IMIGRASJONEN I USA
Norske borgere trenger ikke visum til USA, men må søke om en forenklet innreisetillatelse, ESTA. Du trenger derfor ikke å fylle ut noe immigrasjonsskjema, men det må fylles ut et tollkort på flyet før ankomst. Det er nok med et kort per familie / par. Dette leveres sammen med passet både i immigrasjon og tollkontrollen.

Besøk oss

Amerikabussen
v/Solgruppen AS
Thomas Angels gt 22
7011 Trondheim

Kontakt oss

+47 988 33 720
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Reisegarantifondet

Reisegarantifondet

Følg oss

FacebookRSS