Menu
A+ A A-

Informasjon om turene

Reisen fra stat til stat foregår i en komfortabel turistbuss. Vi tar korte pauser annenhver time, samt en lengre lunsjstopp. Lengden på dagsetappene varierer, men på en slik tur er selve bussreisen en viktig del av opplevelsen. Vi rullerer plassene i bussen hver dag og vi selger kald drikke om bord.

Våre erfarne, norske reiseledere vil gjøre sitt ytterste for å gi passasjerene en trygg reise med uforglemmelige opplevelser. Vi benytter ulike hotellkjeder, noen med frokostbuffet andre med typisk amerikansk kontinental frokost.

BESTILL I GOD TID
På grunn av frister for fly og hoteller er det en fordel å få bestilling i god tid. Dersom vi har for få påmeldte kan turen i værste fall bli kansellert, det er derfor en fordel at vi får bestillinger så tidlig som mulig.

Dagsprogram og andre opplysninger finner man på våre hjemmesider www.amerikabussen.no  eller www.solgruppen.no. Påmelding kan skje via hjemmesidene eller via telefon. Vi sender ut informasjon per post om det er ønskelig. Ved bestilling betales et ikke-refunderbart depositum, restbeløpet betales seks uker før avreise. Betal gjerne med kort, vi aksepterer Visa, Mastercard og Diners.

REISEFORSIKRING
I USA er det viktig å ha en god reiseforsikring, inkludert avbestillingsforsikring.

PASS
Norske statsborgere trenger ikke visum for å reise inn i USA, men det kreves maskinlesbart pass. USA aksepterer ikke midlertidig pass/ nødpass. Les mer hos politiet.no.

FORLENG FERIEN

Flere av våre passasjerer benytter sjansen til å forlenge oppholdet i forkant eller etterkant av våre turer. Vi kan anbefale noen ekstra dager i New York eller San Fransisco, eller kanskje et cruise i Karibien. Amerikabussen hjelper deg gjerne med forlengelse og kan gi tilbud på hotell og transport. Vi anbefaler å ta kontakt så tidlig som for å få billigst mulig flybillett/endring av flybillett.

Hvis det er ønskelig kan man overnatte på Gardermoen i forkant eller etterkant av reisen. Vi kan være behjelpelig med booking og tilbud.

Besøk oss

Amerikabussen
v/Solgruppen AS
Thomas Angels gt 22
7011 Trondheim

Kontakt oss

+47 988 33 720
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Reisegarantifondet

Reisegarantifondet

Følg oss

FacebookRSS