Menu
A+ A A-

Videodagbok

Sommeren 2015 var to av de tre i den populære humortrioen Kveli - Rånes - Bremseth med på en av våre skreddersydde turer, sammen med en vennegjeng fra Stjørdal. De la ut en liten videodagbok fra turen. Se de morsomme klippene: På facebooksiden til Kveli - Rånes - Bremseth

 

Følgende er en tilbakemelding fra Harald Morten Bremseth alias Stein Brein

En kjempetur med Amerikabussen, som er knakende gode. Terningkast 6!!! 38 - Stein Brein i USA IMG 4732
Amerikabussen leverte virkelig varene, godt gjennomtenkt og kloke veivalg. Jeg vil absolutt anbefale alle mine nærmeste kjente og benytte denne turoperatøren, det sier vel sitt. Har hørt at Stein Brein koste seg utrolig mye, og har stor beundring for Amerikabussen.

Fosna-Folket: I utvandrernes fotspor

Brynjar Strand fra Sandviksberget fikk en uforglemmelig reise med Amerikabussen og Overseas Travel - les artikkelen i Fosna-Folket: I utvandrernes fotspor. Publisert 30. november 2007.

TA.no omtaler Amerikabussen og Overseas Travel

TA.no skriver om Norsk Høstfest i Minot og omtaler Amerikabussen som arrangerer busstur fra kyst til kyst i USA med Norsk Høstfest. Les mer: 30 år med "hystfezt" i Skiens vennskapsby (15.10.07).

Amerikabussen - dokumentar på NRK

Mandag 29. januar 2007 viste NRK en dokumentar fra USA - Faktor "Amerikabussen" - hvor de følger en bonde fra Trondheim på bussturen fra "kyst til kyst", fra New York til San Fransisco. Les artikkelen om dokumentarten på nrk.no: Fra kyst til kyst.

Register to read more...

Hamar Arbeiderblad: Amerikabussen

I forbindelse med at Hamar Arbeiderblad sammen med Overseas Travel/Amerikabussen tilbyr sine lesere en Midtvesten-tur i USA skriver de litt om Amerikabussen og dokumentaren som ble sendt på NRK: Faktor "Amerikabussen".

Aftenposten: På roadtrip med buss

5. april 2007 hadde Aftenposten en artikkel om Overseas Travel. Les artikkelen på aftenposten.no: På roadtrip med buss.

Artikkel om Overseas Travel i Adresseavisa

3. januar 2008 hadde Adresseavisa en tre-siders artikkel om Overseas Travel. Klikk her for å lese artikkelen på adressa.no: Fra Ellis Island til San Fransisco.

Besøk oss

Amerikabussen
v/Solgruppen AS
Thomas Angels gt 22
7011 Trondheim

Kontakt oss

+47 988 33 720
post@amerikabussen.no

Reisegarantifondet

Reisegarantifondet

Følg oss

FacebookRSS